085-0216850 info@clean-atwork.nl

MVO

Clean Atwork zet maatschappelijke winst voor financiële winst!

People

Binnen Clean Atwork wordt uw was verwerkt door een brede doelgroep aan medewerkers. Naast regulier personeel wordt er gewerkt door mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Dit kunnen mensen zijn die langdurig werkeloos zijn maar ook mensen die een arbeidsbeperking hebben. Deze mensen worden ingezet naar het persoonlijk kunnen van de medewerker. Op deze manier komt de kwaliteit van de diensten niet in gevaar en kan Clean Atwork bijdragen aan de mogelijkheid om diverse mensen toch een plek te bieden binnen een regulier bedrijf.

Planet

Bij de keuze van leveranciers wordt gekeken naar de herkomst van het product. Zo zijn de wasmiddelen waar mogelijk afbreekbaar en wordt de kleding die Clean Atwork levert fair gemaakt. De bedrijfshygiëne wordt verzorgt met enkel 100% gerecycled papier.

Profit

  • Door lokaal te ondernemen draagt Clean Atwork bij aan een lokaal betere economie. Zo wordt de reparatieservice ondergebracht bij een locale kleding reparateur en wordt er waarden gehecht aan de MVO gedachten van toeleveranciers.
  • Clean Atwork zet maatschappelijke winst voor financiële winst. Dit betekend dat financiële winst wordt teruggevoerd in het bedrijf waardoor Clean Atwork meer kan investeren in de werknemers en het milieu.